Το σαλέ

Οι δύο αυτόνομες, αυτοεξυπηρετούμενες ορεινές κατοικίεςξενώνας με δυνατότητα φιλοξενίας 2 έως 4 ατόμων, συνδυάζουν την άνεση ενός σύγχρονου σπιτιού βασισμένου στις αρχές της βιοκλιματικής και σε γραμμές minimal, με την ηρεμία της φύσης.

Ο εσωτερικός τους χώρος είναι διαμορφωμένος σε τρία επίπεδα. Η μελετημένη χωροταξική διάταξη των κατοικιών προσφέρει ελεύθερη «πρόσβαση» στη θέα του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο περιβάλλων χώρος, ιδιαίτερης αισθητικής, διαμορφωμένος με φυσικούς χώρους ξεκούρασης, οι παραδοσιακές αναβαθμίδες και τα υπόγεια δίκτυα ηλεκτρισμού μέσα στην έκταση, σας δίνουν την πλήρη αίσθηση ότι βρίσκεστε συνεχώς μέσα στη φύση.

Το σπίτι διατίθεται και για μακροχρόνια μίσθωση.

Πως θα έρθετε στα Τζουμέρκα

Οδικώς μπορείτε να φθάσετε στα Τζουµερκοχώρια του Νομού Άρτας με το αυτοκίνητό σας ως εξής:

  • Από την πόλη της Άρτας προς Άγναντα, Πράμαντα
  • Από τον Νομό Ιωαννίνων προς Ελληνικό και έπειτα προς Άγναντα, Πράμαντα
  • Από το Νομό Τρικάλων, μέσω Μεσοχώρας προς Βουργαρέλι, Άγναντα και Πράμαντα.
  • Στην είσοδο του χωριού Κτιστάδες οι πινακίδες θα σας οδηγήσουν στα σαλέ μας.

Αεροπορικά η περιοχή των Τζουµέρκων εξυπηρετείται από τα αεροδρόμια Ιωαννίνων και Ακτίου στα οποία φτάνουν πτήσεις αερογραμμών του εσωτερικού. Για πληροφορίες πτήσεων απευθυνθείτε σε ταξιδιωτικά γραφεία ή στις σχετικές ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών.

Τηλ. Αεροδρομίου Ιωαννίνων: 2651083600
Τηλ. Αεροδρομίου Ακτίου: 2682022355

Ο νομός διαθέτει σχετικά καλό οδικό δίκτυο µέσω του οποίου εξυπηρετούνται συγκοινωνιακά όλα τα χωριά και οι οικισμοί. Την χειμερινή περίοδο η κίνηση αυξάνεται λόγω των πολλών επισκεπτών που φιλοξενεί η περιοχή.

Φωτογραφίες από το συγκρότημα